Byns kanonfotograf, Ragnar Lundberg, fångade en hel skrälldus med folk vid den traditionella skidutflykten till Norrbovallen.

Här har jag gjort ett avsteg från mina publicistiska principer, att be alla inblandade om klartecken för publicering. Jag bedömde det som ogjörligt och eftersom bilden i någon mening redan är lite publik så…

På bilden är det några som jag inte känner igen och några jag är osäkra på. Med efternamn som gällde vid fotograferingstillfäller ger jag mig på äventyret att lista personerna. Hoppa gärna in och komplettera och/eller rätta.

Från vänster:
Göte Lööf
Anna Wallner
Lilly Olsson
Karl Olsson
(grabb med tandgluggsleende)
Bengt Lindh
Irene Söderström
Undertecknad
Bror Melin
?? (Anders Melin?)
Sture Lundberg
Ingemar Östlund
Kerstin Forselius
Arne Jonsson
Britt Wallner
Sune Lööf
Kerstin Hallberg
Sigrid Lundberg
Johan Östlund
Lars-Erik Wallner
Rune Andersson
PA Wallner
Birgitta Wallner
Sigrid Andersson
Kristina Hedström
Margareta Westlund
Erik Hallberg med hund
Sigbritt Levin
Kåge Wallner
Sven Andersson
Ove Hallberg
Inga Hallberg
Aina Andersson
Märta Hallberg
Britta Lundberg
Valdemar Söderström
Valborg Söderström
Hildur Östlund
Olga Wallner
Britta Levin
Karin Lööf
Aron Hallberg
Elva Wallner