Nu har den här webbplatsen levt ett tag och det skulle vara intressant att få lite återkoppling. Jag tar tacksamt emot svar och synpunkter i kommentarsfältet.

Hur kan webbplatsen bli bättre?

Är gamla kvitton och liknande, som jag publicerat, intressant, eller är det bättre med foton? Eller är det rent av tvärt om?

Jag har försökt hålla innehållet så allmängiltigt som möjligt för att det ska vara intressant för så många som möjligt. Ändå är det ju så att mycket av efterlämnat material, ofta fotografier, är förknippade med familj och släkt. Skulle webbplatsen förlora mycket på att det, ska vi kalla det, familjära materialet börjar breda ut sig något mera? Var ärlig nu. Jag tål det.

Med flera aktiva innehållsleverantörer gör det mindre om varje leverantörs material blir släktrelaterat. Då blir det ändå en bredd i materialet, som då gör det hela intressant. Är det till och med så att du har lurat här i kulisserna och funderat på att börja bidra, men skrämts av att det verkar svårt och inte vetat var du ska börja?

Har du andra synpunkter så fram med dem.