Är det någon som minns Kvällstoppen? Jag blev i alla fall påmind när jag bläddrade igenom ett gammalt kollegieblock.

Även om många minns själva programmet är det nog få som kommer ihåg hur topplistan såg ut ett visst datum. Här kommer i alla fall ett stöd för minnet hur den såg ut den tredje september 1969. Nu har jag svårt att förstå vad det var för nytta eller nöje med att sitta och skriva ner detta. Nåja, jag var 13 år och livets plikter hade inte börjat göra sig påminda i någon större utsträckning.

Jag kan tänka mig att mitt 13-åriga jag hade plats nummer tre som favorit. I det draget var jag en seriös CCR-fan, och är fortfarande. Faktiskt fick jag uppleva John Fogerty live i Cloetta Center för inte orimligt många år sdan. Gubben imponerade! Rösten var precis som i fornstora da’r och han for runt som en ekorre på scenen. En sann upplevelse.